![]() |
|
||||
|
||||
![]()
evo kako sam naslov kaže tako i ide tema!!
Danas sam svirao na stalnoj gaži i desilo se nešto što mrzim, a to je da sviram sat vremena lagane stvari tipa; dobro mi došel prijatelj, sve je ona meni, ribare, suza za zagorske.... mrzim lagane stvari, pa taman da mi davali ljudi milijune kuna! Pod ovom temom nije bitno koje pjesme mrzite nego šta mrzite na gažama, meni je trenutno palo na pamet da mrzim lagane pjesme!!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
a ja mrzim kad mi dodju na gazi pa kazu da sviram nesto zivlje, da im je to presporo..mrzim ljude koji nemaju blagog pojma o muzici i uopce te ne dozivljavaju na svirci koliko god dobar bio..mrzim ljude kojima je jedino mjerilo kvalitete benda to da li imaju kratke pauze i da li znaju napravit stimung..mrzim svirace koji sviraju na gazama a ne bi trebali svirati ni u seoskom izvornom drustvu..mrzim svirace koji gledaju samo proklete pare i boli ih kurac kako zvuci to sto izlazi iz njihovih instrumenata..mrzim svirace koji bi se dali jebat u dupe za pare..ima jos toga sto mrzim na gazi..nekad mrzim sebe sto zivim od tih istih gaza pa moram trpiti sve sto mrzim..u biti, mrziti je teska rijec, ajmo reci da ja ovo sve ne volim..
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
Mrzim onih petnaest zadnjih, putnih pjesama koje se sviraju nakon "Laku noć svirači".
![]() ![]() ![]() Mrzim doći na svirku i skužiti da nas je tip naručio dva sata prerano. ![]() ![]() Mrzim rečenicu "Bas na trešće ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() itd,itd,itd... |
|
||||
|
||||
![]()
Trabi, a jel mrziš ono "Okreni ga, okreni ga!", hehehe - sjeti se "Stare pošte" u Zlataru...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
me2. ajde jos jednu, ajde jos jednu. i mrzim kad dugo ne previmo pauzu,tj kad sviramo vise od 1 sat u komadu. |
|
||||
|
||||
![]()
mrzio sam kad su mi se čudili ako bih naručio bezalkoholno piće.
ne volem... nikog lutko, tak'a mi je narav kao odžak star i garav puno dima je kroz mene prošlo ne volem ujne, strine, šogore, komšiluk nataknem ih na čiviluk od njih ništa dobro nije došlo ne volem kad mi gaće uđu di već uđu te što brinu brigu tuđu košticu u štrudli od višanja ne volem... itd... negdje pred kraj pjesme kaže da ne vole tamburaše, svaku pesmu bar za strofu skrate, mater im...
|
||||
|
||||
![]()
Inače koristim frazu kao znak primašu da skrati bar za strofu
![]() ![]() ![]() Što se tiče okretanja basa nije da mrzim, al mi je strašno glupo prestat svirat usred pjesme da bi nekom konju zavrtio bas. Scena nakon: Poluzatvorene oči, lagano uzdignute glave a la Mišo Kovač i povik "To majstore!!!". |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Brže svirka prođe ![]() EDIT: sorry, previše sam quotao, evo sad je bolje. Last edited by Trabi; 29-01-2007 at 06:46. |
|
||||
|
||||
![]()
mislis na to ajd jos jednu, ili na dugo sviranje? ma ja najvise volim da znamo kad je kraj,a ne da sviramo do kad ima ljudi, jer nikad neodu.
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Također mrzim kad sviramo oko jednog stola, nakon toga dolazimo za susjedni stol i opet iste pjesme! mislim si, pa ljudi koji vam je k..ac jesi li je sad čuo!! ![]() ![]() Nekad si kontam što je maestro jednom prilikom rekao; ja bi volio doć na koncert, odsvirat svoje pjesme i gas sa pozornice ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
koncert je tu jedan od mogućih vidova takve svirke. ima i drugih načina, bitno je da se osjećaš kao čovjek dok sviraš, a ne kao cirkuski pajac. moš mislit šta ima od glazbe i kvalitete u 4 sata ujutro u birtiji... samo mlatiš po žicama. dakle, cijela ova tema mrzim i sve šta su ljudi tu nabrojali i šta će još nabrojati se može svesti na jedno: svi mrzimo isto, svi mrzimo kad nam je na svirci u pitanju osobno dostojanstvo koje bude dovedeno u pitanje na načine koje ste sami naveli u svojim postovima. zato uvijek tvrdim da na gaži ne mogu biti zadovoljni oni koji vole sviranje, nego oni koji vole novce. zato sam protiv toga da klinci rano počnu svirati po gažama, moglo bi im sve sve to ogaditi kad malo poodrastu. ili bi mogli otupiti, oguglati na neke stvari na koje nije dobro biti otupljen. drago mi je da ovaj put tema nije potekla od mene.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Žao mi je što si ja to nisam ostvario. Sad sam isfrustrirani amater. Goddamnit ![]()
Last edited by longee: Danas at 13:37 Tko je lud, ne budi mu zbunjen ![]() ![]() ![]() Neki znaju što rade, a neki rade što znaju ![]() ![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
mrzim kad sviram ljudima za koje riječ "tamburaši" znači opći pojam za muzičare, ma ne za muziku....i onda traže pjesme od nirvane, pa te pogleda... kaže: "teška ha?"......i slično...
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Zašto onda svirate gaže?!!
Radi ono što voliš!!! |
|
||||
|
||||
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Svaka čast tebi, maestro! Ti se držiš moje parole!
|
|
||||
|
||||
![]()
najbolje da ne volim!!
![]() Ovo je Jakša dobro rekao za nirvanu! Mi sviramo u jednom bircu i kaže čupavi konobar; ja znam jedne tamburaše koji su na tamburicana svirali stvari od deep purple-a!! ![]() ![]() |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|