![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Kao prvo, studirati engleski=studirati anglistiku (anglistika - znanstveno proučavanje i studij jezika, kniževnosti i kulture naroda engleskog jezika, Anić/Goldstein - Rječnik stranih riječi, Zagreb 2007.). A sad isplati li se... Ja sam subjektivan i ne mogu ti dati neki konkretan odgovor, ako pod "isplatiti se" želiš znati je li ti nakon tog studija osiguran neki dobro plaćen posao u struci odgovor je - ne. Ali to je tako s velikom većinom studija danas. Ja sam odabrao studij anglistike i bohemistike (češkog) iz ljubavi, a ne nekih dugoročnih interesa.
Možda ne mogu naći posao u struci (odabrao sam znanstveni smjer, dakle prevođenje, NE želim raditi u prosvjeti ni u kojem obliku), al' bar znam engleski i češki. ![]() ![]() Meni nije žao što sam studirao i diplomirao to što jesam.
|
||||
|
||||
![]()
Ja sam jedno vrijeme uz faks bio u 2 KUD-a i u 2 benda (jedan od ta dva benda imao je relativno redovne svirke), što znači svaku večer neka proba, vikendom i probe i svirke. U to vrijeme sam na faksu prolazio s čvrstom četvorkom, sve u roku. A živim 20 km od Osijeka, gdje studiram, znači u gradu sam doslovce cijeli dan kad su predavanja. Sad sviram na malo manje mjesta, ali ne zbog nedostatka vremena nego iz nekih drugih razloga. Pa neka mi netko kaže da se ne može uskladiti svirka i studiranje!
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Quote:
Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() Trenutno me odbija ta nemogućnost zaposlenja, ali tako je vjerojatno u cijeloj državi.... bit će bolje ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
bez brige.. ide ekonomija i tambura.. samo trebaš dobru organizaciju vremena. ko i u svemu. možda neće moći svaka gaža i svaka proba.. al ide
![]()
Način Prikaza | |
|
|