![]() |
|
|||
|
|||
![]()
zanima me jel postoji možda kakva knjiga tj početnička knjiga za sviranje basa ili to šljka onako uzmi bas u ruke i udri
Unaprijed hvala |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Koliko inače dugo svirate bass
|
|
||||
|
||||
![]()
Može i meni!
![]() TNX! TinMan |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Dosta vas me tražilo materijale,nažalost nešto me zeza pri slanju,tj nekima kojima sam slao nije došlo.Zato bih molio one koji su dobili da nesebično podijele drugima koji traže ili nisu uspjeli dobiti.Mislim da sam uspio poslati Delku i Tambura_man nisam sasvim siguran.Uglavnom knjigu za bas sam negdje zagubio na kompjutoru,ali materijale koje sam poslao mogu se iskoristiti za učenje basa.
Živili! |
|
||||
|
||||
![]()
Pozdraf,
Ak ima koja dobra duša da je dobila knjige, nek slobodno pošalje i meni! TNX! TinMan |
|
||||
|
||||
![]()
poslao sam chrvoju, evo šaljem i tebi TinMan
|
|
|||
|
|||
![]()
Molio bih te da i meni pošalješ, ako nije problem, adresa je u profilu.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
knjiga je odlična da de se svašta naučiti hvala na slanju
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Zahvaljujem na pokušaju, ali nikaj nije prošlo...
![]() Ak ti nije frka, probaj na mail: "mjxq" at "yahoo" dot "com" Zahvaljujem! TinMan |
|
||||
|
||||
![]()
TNX ljud!
Stiglo! ![]() Pozdraf, TinMan |
|
||||
|
||||
![]()
Prosljeđno dalje svima koji su tražili.
Pozdraf, TinMan |
|
|||
|
|||
![]()
Da se predstavim. Zaljubljenik sam u tamburaše odmelena i od nedavno i sviram. Imam 30 g i skupila se neka ekipa koja dijeli istu ljubav prema tamburi. Imamo fenomenalnog učitelja (abnormalno strpljivog) koji je započeo s nama. Mi nismo imali nikakvog znanja ni o notama, akordima, i sl, u principu smo samo znali pjevat uz tamburaše. Ja sviram bas, a ukupno nas je 6. 2 prima, 2 brača, 2 kontre i bas. Svi smo iz Zagreba i osnovni uvjet je bio sa se svira isključivo za dušu i naše potrebe, jer smo imali prilike vidjeti da kada se novac umiješa u "sastav" ponekad to puca. Svi smo radni i ozbiljni ljudi s obiteljima. Sviramo od 2 mjeseca i sad smo u nekoj fazi gdje želimo malo napredovati. Znamo nekih 15-tak pjesmica i sada bi željeli više. Svi želimo svirati i neke "hitove" ali nemamo note. Želim zamoliti sve prisutne, ako imate kakve note da mi ih ne neki način prosljedite.
domagoj.kovacic.zg@gmail.com Zahvaljujem unaprijed svim prijateljima tambura |
|
||||
|
||||
![]()
2+2+2+1 = 7
|
|||
|
|||
![]()
može i meni knjiga za učenje basa ako nije problem hvala! marko.batusic@post.t-com.hr
|
|
|||
|
|||
![]()
bio bih zahvalan ako bi se i meni proslijedila knjiga....unaprijed hvala i pozdrav
mail: soldo.mario0@gmail.com |
|
||||
|
||||
![]()
I meni, ako nije problem finealfine@gmail.com
|
|||
|
|||
![]()
Moze li i meni netko poslati knjigu za ucenje basa, molim! Lijep pozdrav! andrija.vukojevic@gmail.com
|
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|