![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
![]()
Nakon svih dogovora i otezanja s moje strane, forum je napokon u vlasništvu Brodske udruge tamburaša. Postoje još neke administrativne peripetije s CarNETom, ali osim toga, od sada će forumom upravljati BUT, na čelu s basdžijom i basadzijom. Obojica su moderatori već duže vrijeme, tako da znate o kojim ljudima se radi i kojima se možete javljati oko moderatorskih pitanja.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Što se tiče mene, mogu reći da je bilo zanimljivo ovih par godina, ali više se neću baviti moderiranjem i ovo je moj posljednji post u ulozi moderatora. Mogli ste i sami primijetiti da nisam pretjerano aktivan na forumu, a u budućnosti će se ta aktivnost vjerojatno smanjiti još više. Ako nekome budem nedostajao ![]() Vedran
|
||||
|
||||
![]()
vedrane, želim ti se zahvaliti u svoje ime na vođenju foruma u protekle 2 godine.
Quote:
svi smo, a ne samo ti smanjili intenzitet sudjelovanja na forumu... zašto nebi i ti nabacio povremeno koji komentar, kad ti dođe? nema razloga za potpuno odustajanje. ... ovako kao ja na primjer, od nekadašnjih 20 postova dnevno sam smanjio na 1 post u 20 dana i sve ok... |
|
||||
|
||||
![]()
Veco, Šmekeru, navrati ponekad! (ne na forum, nego 'vamo na "bliski istok"
![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
![]()
Ma tu sam, bez brige.
![]() ![]() P.S. Samo jedna postmoderatorska ![]()
Moj blog: The Third Side of the Pick Last edited by Vedran; 23-10-2011 at 23:01. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Hvala, Vedrane, na svemu i sretno novim gazdama!
![]() Mislim da bi dobar prvi korak bio zabrana traženja nota za kojekakve pjesmuljke... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() Čestitke na koncesiji. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Najjednostavnije bi bilo zabraniti svim novim članovima postanje dok ne skupe barem 10 postova. (Ostavljam vašoj mašti na volju kako se skuplja tih prvih 10 postova...)
|
||||
|
||||
![]()
drug , hvala na svemu i siguran sam da ćeš biti " tu negdje "
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Pravila foruma ostaju ista ili se mjenjaju... zanima me ovaj dio u vezi piratskih pjesama i razmjene
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
A glavna piratska pjesma ce biti: Fifteen Men On A Dead Man's Chest, oh oh oh and a bottle of rum ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|