![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
![]()
Napisao sam nešto jer smatram da uz nestajanje papirnatog novca nestat će i zabadanje na tamburu
![]() A sa tim i ostalo, kerenje uz tamburaše itd... http://slavonski-san.com/doc/becarsk...osni-papir.pdf Što vi mislite, bi li bilo ok da se takvo što osmisli i napravi... naravno ne mogu to tamburaši sami napraviti ali Hrvatske banke (ako koja još im RH) bi mogle ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Hahaha.... nebudemo mi toga doživjeli vjeruj mi
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() sve na istom principu kao u kockarnici... žetoni se kupuju na ulazu, a unovčuju (prebacuju na račun) na izlazu iz kerionice. ![]() kakve banke, kakve komplikacije. bilježim se sa štovanjem kao kandidat za croupiera ![]() Last edited by _maestro_; 12-11-2011 at 16:59. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Uvjeren sam da tezgarosima, gazerima, satorskim sviracima koji zive od toga (taj sam i sam) ulaskom Hrvatske u eurozonu dolaze gladne godine. A evo jos koja godina i lijepe sarene kunice odose u povijest. Kada
keredzija u dzepu ima 3000-4000 kuna on ce ti zalijepiti dvjestoticu na celo. Kada bude za svoj mjesecni rad dobio 500 eura debelo ce razmisliti prije nego li se masi za novcanik. Posto je tradicija kicenja tambura i tamburasa na ovim prostorima ipak duboko ukorijenjena, i dalje ce se tambure sareniti... Ali ovaj put novcanicama od 5 i 10 e... Katkad poneka dvadesetica. Pedesetice ce ubadati samo mafioze. Najebali smo.
|
||||
|
||||
![]()
Da, nekako mislim da će se smanjiti apoeni, tj. umjesto 200kn bit će 20€, a umjesto 100kn, 10€...
![]()
Način Prikaza | |
|
|