![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|||
|
|||
![]()
Prodajuem tamburu.
Brač E majstora Đuretića. Kupljen prije pola godine u Velikoj Gorici nakon reparacije kod Tomislava Mlinarića. Kolega je i član foruma ovdje, jer sam ga preko ovog oglasnika i kupio. ![]() Godina proizvodnje: nepoznata Wenge i rebrasti javor. Lijep i atraktivan, glasnog i toplog tona. Dosta sviran na probama i angažmanima ali dosta očuvan. Uštiman i spreman za svirku. Prodajem jer kupujem A brač, pa u obzir dolaze i zamjene. Mjenjao bih i za bolji A brač uz moju nadoplatu. Sa bračem ne dolazi remen niti moja sretna trzalica. ![]() ![]() Cijena 1.800 kuna ili dogovor za zamjenu! Grad Zagreb i okolica, mogućnost dostave bilo gdje u Hrvatskoj! Info na PP ili 098/9336-297 LINK SA NJUŠKALA: http://www.njuskalo.hr/trzalacki-ins...-oglas-6692104 FOTO: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LP ![]() Last edited by UrsaMajor; 15-12-2012 at 21:20. |
|
|||
|
|||
![]()
BUMP!
Nova cijena 1.200 kuna i/ili dogovori za za zamjenu... |
|
|||
|
|||
![]()
Prodano!
Može lock! PS; u zamjeni sam sredio i moju novu ljubav, odličan A basprim pa se zahvaljujem ponuđačima... ![]() |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|