![]() |
|
||||
|
||||
![]()
posle nekoliko decenija tj od poslednjeg rabovog cela taj instrument u somboru od majstora niko nije radio, stoga evo ga projekat koji je taj niz prekinuo
![]() materijal mahagonij,javor,smreka (jos jednom hvala majstoru Taticu za deo materijala i moru saveta ... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
pokazi mi staze njene prolaze skrivene. da je nadjem i upitam dal'misli na mene. Last edited by PEJIN; 06-02-2013 at 00:40. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
jednog dana kad postaneš poznat i jako cijenjen majstor neko će dobro iskoristiti gore navedenu naljepnicu ![]() sve pohvale
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Po slici Pejine pretpostavljam da su leđa i stranice od mahagonija!?!
Kakav je ton u usporedbi s uobičajenim javorom ili "šperom"? |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Možda mi se ćini, ali korpus mi izgleda mali, barem u odnosu na čelo koje ja imam?
Pozdrav, TinMan P.S. Jako ljepo izgleda! Last edited by TinMan; 06-02-2013 at 10:04. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() Vidi se da ulažeš puno truda u taj posao i zato svaka čast! ![]() P.S. zar nebi na etiketi trbalo pisati "izrada i popravak" umjesto "popravka"? Ili se tako kaže kod vas u Somboru pa se unaprijed izvinjavam. Mogao bi izraditi neki svoj logotip i tako malo izbrendirati svoju radionu. Plus dodati godinu nastanka radione i nastanka tambure. Zašto ljudi za 30 godina nebi pričali o "onom" Pejinu iz Sombora koji je radio vrhunske tambure ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Zašto ljudi za 30 godina nebi pričali o "onom" Pejinu iz Sombora koji je radio vrhunske tambure
![]() ![]() Šta bi te koštalo da si napisao barem 50 godina ? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Sve pohvale i sa moje strane !
Jako lijepa tambura Majstore Pejin! |
|
||||
|
||||
![]()
hvala ljudi ajde da napisem par reci svima
beeman 89-kod nas se smatra za ispravan termin izrada i popravka tako da je to ok imbro- hvala za dodatnih 20 godina ![]() ceko-hvala takodje
Način Prikaza | |
|
|