![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
||||
|
||||
![]()
Evo bisera jednog novog člana koji o Žmegačevim tamburama kaže ovo:
To me podsjetilo na one fore o "sviranju za oktavu brže ili sporije"... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() Kakve veze ima Zagreb sa time?? sto ces sad ti terati seljaciju da samo Slavonci znaju svirati??? Daj prvi promisli prije nego sto izbljujes takvu izjavu!!!!!
|
||||
|
||||
![]()
ne..nego ovako sam mislio rec...zg ima svoj stil..al ovo mi nije zg stil sto oni imaju
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Quote:
Daj ne lupetaj bezveze, stvarno drobis takve gluposti da sve boli
|
||||
|
||||
![]()
slavonski,sremski... zagrebacki... ne? tj ne bas zagrebacki..al tamo imaju drukciji stil
|
|
||||
|
||||
![]()
tako ti to bude
kad te peru predrasude. šta to znači slavonski ili zagrebački? ništa... u zagrebu postoje klape koje pjevaju bolje od nekih dalmatinskih klapa, postoji cubismo koji svira kubansku glazbu bolje nego mnogi s kube, postoji onaj mariači bend koji je isto pobjeđivao po meksičkim festivalima. zašto misliš da nebi mogli postojati i tamburaši koji sviraju tambure bolje od sremaca ili slavonaca? te lokalne odrednice ne znače baš tako puno kako se tebi zvonimire čini...
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 20-11-2008 at 13:46. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
||||
|
||||
![]()
kud bas mene nadje
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
pa da. ali to samo ako ravnomjerno hoda. ako gazi malo više na jednu nogu, a na drugu slabije onda čuješ: cis dis cis dis
|
||||
|
||||
![]()
dobro je maestro...
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
Nisam tamo htio spamati (Razvoj moderne tambure), al malo mi je nejasno ovo ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
http://free-vk.t-com.hr/Josip-Sarcev...0-%20POZNA.pdf stranica 27
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
pogrijesio sam.... ima jedna stvar na cemu sam zahvalan ovom forumu...al tajna je.. za sad
![]() Last edited by eXeR; 13-01-2010 at 15:44. |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|