![]() |
|
||||
|
||||
![]()
23.9. Zvonko Bogdan
|
|||
|
|||
![]()
Bit će i Grofovi u jednoj novoj kombinaciji svaki dan od 17.09.-21.09. od 21-02h, samo ne znam točno naziv šatora.
|
|||
|
|||
![]()
Ponovno su aktualne tamburaške večeri sa TO Željka Miloša Jinxa, ovoga puta u Markuševcu u LK Pubu svake srijede uz menije kuće po 60 Kn!!!
Svake srijede od 20-24! Specijalni gost: Jerry Grchevic ![]()
|
|||
|
|||
![]()
šta ima u zagrebu petkom u novije vrijeme?
|
|
||||
|
||||
![]()
Večeras od 21h u Vinskom podrumu Mazana u Jaski sviraju Savski Valovi (tj. ja sa svojim dečkima) pa ako je netko u tom kraju nek' navrati...
|
|||
|
|||
![]()
Ovog vikenda imamo dvije svirke otvorenog tipa, pa navratite:
10.05. petak od 22-02h Kazališna kavana 11.05. subota od 21-01h Ribarska kuća Mirna U obje ustanove vas, uz akcijske cijene eno-gastronomskih delicija, očekuju poslovično omiljeni Grofovi!
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
a jbt, sad mi je žao kaj nisam ovo vidio ranije... Daj javi kad budu opet u ZG!
|
||||
|
||||
![]()
Naredna tri petka sastav "ŠIL DIL DAJ" - Vinkovci CAFFE BAR RAFFAELO u pješačkoj zoni.
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
|
|||
|
|||
![]()
ŽUTE DUNJE U KRIŽEVCIMA U CAFFE BARU CALYPSO DO KRAJA GODINE SVAKI PETAK...
|
|
||||
|
||||
![]()
Svaki petak TS Zlatni Zvuci u restoranu Mali Raj u Stenjevcu!
|
|
||||
|
||||
![]()
Alo ekipa! Da netko slučajno nema 2 ulaznice za Bogdanov koncert u Zaprešiću 29.11. ?
|
|||
|
|||
![]()
za one koje zanima....Balašević ima i 3. koncert u Lisinskom (a izgleda da ce biti tamburaski...)
citiram "Nakon dva rasprodana koncerta treći koncert, pod nazivom "Pa, tamburama mangupi prepreče put", održat će se u utorak 17. prosinca s početkom u 20 sati, ...Prodaja ulaznica po jedinstvenoj cijeni od 280 kuna. Izvanredna prodaja kupcima s vaučerima koji nakon višesatnog čekanja ispred dvorane nisu uspjeli doći do ulaznica, počinje u utorak, 3. prosinca u 10 sati samo na blagajnama Lisinskog dok redovna prodaja počinje dan kasnije u 10 sati također na blagajni dvorane." |
|
|||
|
|||
![]()
Pozdrav, vidim da već dugo nitko nije pitao, pa ću ja
![]() Ima li koji lokal u Zg (osim Sofre) da sviraju cigani? (netko od ekipe iz Deronja ili sl...) Tnx. |
![]() |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|