|
||||
|
||||
sta je bio problem?
|
||||
|
||||
I kako si ga riješio ako se smije znati?
|
||||
|
||||
zadnji prag, nazovimo ukrasni, koji je bio samo za a i e zice je iste rezao
kad ga je majstor iscupao zice prestale pucati
|
|||
|
|||
Hehehe i moj je Odkad sam nabaviozelenu trzalicu sve rijeseno
|
|
|||
|
|||
Hmm mislim da je onda ipak bila loše kotirana tambura a čini mi se i sam kut vrata da ti nije baš kako treba !
|
||||
|
||||
ukrasni prag visok
[quote=Mislav;113085]zadnji prag, nazovimo ukrasni, koji je bio samo za a i e zice je iste rezao
Napisao si nesto ali nisi razmisljao. Da je to tako uvijek bi imao baz, na svim tonovima poslije petog praga. |
|
||||
|
||||
prag na kraju vrata
mislim da Milisav ne govori o nultom pragu nego o pragu na suprotnom kraju vrata.
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
Quote:
Kut ok, kotirano ok, jedna od onih misterija svijeta ali bez obzira drago mi je da je zavrsilo
|
|