|
|||
|
|||
Bas Rohrbacher
Pozdrav svima kol'ko vas god ima....
...spletom životnih okolnosti...nasljedih Rorbacherov bas...pravo obiteljsko zlato....pa me zanima kako se kreću cijene..kakva su iskustva...kakva mišljenja i razmišljanja...jel ko uopće svira na rohrbacheru.... život PREbrzo leti...a moj je plan (je-BIO) prosivirati i bas....a vremena nigdi...pa se pitam koja je cijena u prodaji..ima li interesenata za takav insturment....iako nisam načisto s prodajom... inače bas je u dobrom stanju....nekako ga ne bih dao na restauriranje...pogotovo ako se nađe ozbiljan kupac... eto svaki komentar, mišljenje i razmišljanje je dobrodošlo....slikice stavim kroz koji dan..kad poslikam.....da dokažem da nije zahebancija.... |
|
|||
|
|||
Quote:
http://www.njuskalo.hr/trzalacki-ins...oglas-20233009 Last edited by JOLAC; 12-09-2016 at 13:30. |
|
||||
|
||||
da, baš.....
|
||||
|
||||
Džabana... navali narode
|
|||
|
|||
naravno...oko cijene se da razgovarati...s ozbiljnim kupcem... iako... 3500 EUR već imam ponudu 2 godine...ali nisam siguran da ga želim prodati... a ne sviram.. a šteta je da se ovaj bas NE svira...
|
|
||||
|
||||
Ako nisi siguran da ga želiš prodati, zašto si ga stavio na njušku?
A, ako se predomisliš i poželiš ga prodati, prihvati ponudu od 3500 ojrića jer to je super ponuda za ovakvo tržište.
|
|