|
|||
|
|||
otic van na tamburaše
bok ljudi,di da odem van na živu muziku (tamburaše) u zg i okolicu.ak neko zna di i kad.znam par mjesta al da cujem ostatak ljudi možda znaju nešto kaj ja ne
|
|
||||
|
||||
Imaš Svaki Četvrtak odličan TS "Milenij" u "Petici" kod St.doma Stjepan Radić, zatim, svaki petak ili svaki drugi, TS "Sad ili Nikad" u "Urbanu" na Kennedyevom trgu ima još mjesta...al sad ti je polako kraj sezone...
|
|||
|
|||
Imaš na Jelenovcu svaki petak Šarmere, svakim danom osim pon i ned u staroj vuri na gornjem gradu su cigichy, također u calistu = cigany, petak i subota (nisam ziher) u guštima sitni sati (al to je fenci restoan), od četvrtka do subote u podrumu movie puba sviraju tamburaši po stolovima.
To je sve kaj ja znam
|
||||
|
||||
kako sam i pricao ranije, a ocito ljudi zaboravljaju
Serbusi sviraju svaki utorak i nedjelju i Lidu na jarunskom jezeru i cetvrtkom i petkom u Ivici i Marici u tkalci (samo za ljubitelje instrumentala kojih decki sviraju masu)..toliko
|
||||
|
||||
Movie pub
Tamburaški narode i svi oni koji uživaju u zvucima tambure, večeras (daklem subota 17.11.) od 21h Banda odabrana u Movie pubu RESTORAN...do negdje 3h smo tamo!
|
||||
|
||||
Slavonska noć u Movie pubu?
Siguran sam da će bit veselo (pogotovo ak će ekipa doć proslavit Hrvatske plasman na Euro)! Kol'ko sam skužio Zvonce sad svira s vama pa ga pozdravi od Savskih Valova...
|
||||
|
||||
Svaki petak
Elite Bar, Črnomerec, TS "Prava stvar" 22-02h
|
||||
|
||||
prava stvar
da li cete vi ponovo prasiti u Lakeu pajdas???
|
|||
|
|||
ts lipa svira u biffeu kolodvor- batrina, 23. i 24. 11.2004., svi koji putuju vlakom na relaciji zagreb-vinkovci slobodno navratite na kolodvor nova kapela-batrina, na zvuke naše tambure!
|
|
||||
|
||||
Svi svirate jednu tamburu??
|
|||
|
|||
pa da , nemamo love da kupimo više instrumenata pa svi sviramo jedan sa puno žica. sličan ovom ali ga zovemo tambura!
|
|
||||
|
||||
hladno je za otic van na tamburase.
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 19-11-2007 at 23:28. |
|
||||
|
||||
Quote:
|
||||
|
||||
Quote:
Moram reci sefu da cu poceti raditi od 10 ili 11 sati jer inace nemogu na Milenij i Pravu stvar
|
|||
|
|||
Evo samo da velim, sklopili smo neki diil sa gzdom resorana ispod Vip Internet caffea na Cvjetnom trgu u Zagrebu.
Svirali bumo svaki petek tijekom 12 mjeseca, pa navrnite ljudi dobre volje
|
||||
|
||||
Quote:
do koliko sati
|
||||
|
||||
lake city
CIjeli 12.mjesec "Prava stvar" u Lake Cityu četvrtkom, između 22-03h,...pola klape, pola tamburaši
|
||||
|
||||
Koja klapa? Jel' sviraju mandoline, gitare itd. ili samo pjevaju?
|
||||
|
||||
pa klapa koja već tamo svira 4 godine svaki četvrtak...
imaju 2 gitare, i mandolinu, harmoniku, i sviraju i pjevaju...al neka JOKS ekipa uvijek...čudim se kak ti hrvoje to neznaš...to je najduža klapska gaža u zagrebu. več skoro 4 godine..
|
||||
|
||||
Jakša, pa kaj se čudiš da to ne znam... Ja ne znam di moj bend svira sljedeći vikend, a kamoli di drugi bendovi/klape sviraju.
|
|