|
||||
|
||||
Što radi Žak kada ne jede??????
Pravi sandwich. |
|
|||
|
|||
uoči skorašnjeg ulaska u EU,novi nazivi HR gradova;
Bakar - Copper
Baška Voda - Just like Water Beli Manastir - White Abbey Bistra - Clear Bol - Pain Crikvenica - Littlechurch Čabar - Whatbar Čista Mala - Pure Small Čavoglave - Thompson Village Dicmo - Wherearewe Dražice - Clitorises Drvenik - Woodville Dugi otok - Long Island Dugo Selo - Long Village Đurđevac - Georgetown Golubić - Pigeonville Ivanec - Littlejohn Jastrebarsko - Hawk City Karlovac - Dickhunter Kaštel Novi - Newcastle Konjščina - Horse City Krapina - Neandertal City Krapinske Toplice - Neandertal City Spa Križevci - Crossville Kumrovec - Godfater City Kutina - Angletexaco Lepoglava -Pretyhead Ludbreg - Madhall Mrzlo Polje - Cold Field Neviđane - Notlooking Novalja - NoOK Omiš - O'mouse Orahovica - Walnutville Ploče - Panels Poreč - Halfword Pregrada - Barrier Pušća - Leak Rijeka - River town Ruskamen - Russianrock Sali - With Lee Samobor - Onlypine sisak - Boobsy Sokolovac - Hawkville Split - Kerum Town Suhopolje - Dryfield Svinjarevci - Swineville Šarengrad - Multicolor Town Tučepi - Herecorks Turopolje - Assfield Veliko Trgovišće - Great Marketville Virovitica - Whirlpoolbird Zabok - Behindhip Zadar - 4gift Zagreb - Scrabble Town Zaprešić - Behind little squeezer Zečevo - Rabbitvill: |
|
|||
|
|||
Po novom zakonu, Rome ne smijemo nazivati Ciganima, već pripadnicima romske nacionalne zajednice.
Dakle, u kafani: -Evo banke pripadniče romske nacionalne zajednice moj, sviraj mi ti... -Pripadniče romske nacionalne zajednice ti što sviraš, ti što moju dušu diraš... -Plava pripadnice romske nacionalne zajednice, ceo grad zbog tebe zna me u crno si zavila me... -ja sam mala garava crna tvoja pripadnica romske nacionalne zajednice -Pripadnice romske nacionalne zajednice, pripadnice romske nacionalne zajednice da ti kupim zlatno lanče pa da s tobom svetom skitam, kolko košta ja ne pitam -Pripadnik je romske nacionalne zajednice al' najlepši... |
|
|||
|
|||
Pijanog momka prate tamburaši iz birtije. Gleda to svećenik, pa mu kaže:
– “E, nesrećo jedna, zar te takvi prate?” – “Bolje oni nego ti!” |
|
|||
|
|||
Razvode se cigan i ciganka,i sad oni kod sudije,i kaže sudija :
e sad je sve gotovo više niste muž i žena ,a upita ciganka sudijo, a jel smo i dalje brat i sestra?
|
|