![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jedno pitanje kolegama u Vojvodini(i šire).Dali pjesmu "Ko te ima taj te nema" svirate isključivo verziju od Bogdana ili netko svira i verziju od "Garavog sokaka"?
Melodijsko-ritmička linija je malo različita,a kod nas svi sviraju Bogdanovu verziju (koliko znam i nek me isprave ako griješim).Obje su mi verzije odlične i svaka ima svoju čar ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
pravimo kombinaciju
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
šta dobro, odlično je.
do sad najbolja klapa među tamburašima.
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
kod nas:
Juliška, Da te mogu pismom zvati Croatio iz duše te ljubim Jabuke, Garavuša Na malenom brijegu Sve je ona meni Čardak
|
||||
|
||||
![]()
To je Podravska krv.... kod nas ti je to naša himna, a znaju nju svi od djeteta koji ima 5 godina do starca koji ima 85, i svi nju jednako vole i slušaju...
|
||||
|
||||
![]()
ovu drugu su nas jednom tražili, ali nas je deda koji je to tražio zamolio da odemo u drugu sobu dok mu to sviramo.. heh
|
|||
|
|||
![]() Quote:
Sve te pesme se nalaze na mojoj glavi, jer su mi se popele odavno, ali sta ces kad narod trazi i plati. |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
http://www.forum.tambura.com.hr/showthread.php?t=2163 kod nas u Gradišću su još uvijek na prvom mjestu od tamburaških Ne dirajte mi ravnicu i Sve je ona meni. Od ostalih izvođača su na Austrijskom djelu još uvijek number1 I ja ću nočas... od Olivera i Jedna je ruža procvala od Doris... hvala Bogu mađarski dio je nešto napredniji, pa se hitovi u nas kasne samo godinu dana ![]()
|
||||
|
||||
![]()
pjeva primaš, međutim, nije išlo van,
|
||||
|
||||
![]()
a tešanj?majko moja mila
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ma sve OK.... Naime, fali mi (ne čuje se) dionica bariton basa... "Dolje" se fino čuje treći, valjda je tehnički nedostatak da ne "fura" niže... U svakom slučaju, rijetko lijepo...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Meni se "tešanj" baš dopada... Ima mi nešto... A kad se lijepo otsvira i otpjeva, znači čim vjernije originalu, čak mi "diže dlake"... Ima se unutra kaj za svirati i pjevati, ako malo bolje slušamo... Moja subjektivnost, skužajte...
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
i tako dan za danom pred kockastim ekranom
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
juuuuuuuuuu za 8 mart prosle godine sam 3 puta svirao...prvo na medicinskom faksu pa u restoranu rucak pa pauza od par sati pa vecera...vec smo se sprdali sa pesmama i namerno svirali isti repertoar...da poludi covek...
![]() |
![]() |
Tags |
lista, pjesme, popis, repertoar, zelje |
Opcije Teme | |
Način Prikaza | |
|
|