![]() |
|
Registracija | FAQ | Lista Članova | Social Groups | Kalendar | Pretraga | Današnji Postovi | Označi Sve Forume Kao Pročitane |
![]() |
|
Opcije Teme | Način Prikaza |
|
|
||||
|
||||
![]()
...palo mi na pamet, valjda potaknuto nekim nedavnim postovima, pa sam pokrenuo ovu temu gdje se mogu preslikati postovi koji su biseri po vašem mišljenju. nije da nema posebno upečatljivih postova... a i još će ih biti, sigurno.
ajmo, istinu na sunce. ****************** ne mogu a da ne krenem s exerom i njegovom legendarnom izjavom u vezi janike i instrumentala "kad zaigra srce u primaša" Quote:
|
||||
|
||||
![]()
i ovaj sakijev odgovor na jedno genijalno pitanje me je oduševio:
ma samo dodjes u lisinski na dan koncerta i popnes se na pozornicu i sviras..tako ti svi rade..
|
||||
|
||||
![]()
Kumerle:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Evo kad vam je dosadno mozete mi odgovoriti!
Koja je razlika između E-brača i Kontre? a ak je nema samo recite Ova je dobra! ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
ti si legenda... mislim da si upravo citiranim postom zakoracio u legendu.
edit: ima jos tvojih, ali sad nemam vremena kopati po starim postovima... nemoj se samo jedit...
|
||||
|
||||
![]()
Meni je fora ova marekova kad je dkranjce stavio na stranicu nekoliko snimaka tamburasa za dusu, i taman se tad odvijala lagana rasprava o njihovoj svirci i improvizaciji..
i onda odgovor ![]() Quote:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
A, molcu lepo, kako to da " Ide cura preko sela 16% nevesela..."?
![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
![]()
evo 2 savjeta našeg iskusnog tamburaša i copy-paste diskutanta (ima 16 godina, kako sam kaže).
postani su prvog dana kad se registrirao, jedan na temi šta igrate, drugi na temi koju glazbu slušate osim tamburaške. Quote:
Quote:
_____________________________ tko to puni djeci glave s ovakvim stvarima ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Evo jedne friške!
Quote:
|
|
||||
|
||||
![]()
Nekako mi se čini da će ova tema i izdvajanja "bisera" dovesti do smanjenja novih "bisera" na ovom forumu...
![]() To je možda i cilj? ![]() Evo jedan "biser" u stihovima pjesme "Plavi jorgovani" (znam da je offtopic, al' spominju se biseri, hehe)... Blijedi mjesec bisere prosuo na travu Na zelenu travu Biserom pozlatio dugu kosu plavu Tvoju kosu plavu Jel' ima neki zlatar-filigran na ovom forumu da nam objasni kako se to "biserom pozlaćuje"... ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() a kad sam već tu, a netko je spomenuo smeleta, sjetih se jednog njegovog. isto bez zlobe, čovjek je novopečeni tamburaš, pa izražava želju kakvu bi tamburu htio imati... Quote:
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 09-05-2007 at 23:42. |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
što ima tu čudno ako je glasnjača od mahagonija? pa i martin dela takve gitare... |
|
||||
|
||||
![]()
pa meni je čudno. smreka, cedar... to su uobičajeni materijali za glasnjaču po mojim dosadašnjim informacijama.
ali čovjek svašta sazna tokom vremena, makar nisam siguran za ovo na tvom linku da je tamo i glasnjača od mahagonija. piše da je konstrukcija instrumenta od mahagonija, a ne glasnjača. ili nisam nešto dobro pročitao. |
|
|||
|
|||
![]() da jesam... kaj s njim????????? oćeš reć da je on bolji od Gazdi????? |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Evo bisera jednog novog člana koji o Žmegačevim tamburama kaže ovo:
To me podsjetilo na one fore o "sviranju za oktavu brže ili sporije"... ![]() ![]()
Način Prikaza | |
|
|