![]() |
|
|
||||
|
||||
![]()
Pa ljudi kako vi podnosite ove tropske vrućine.Ja se ko miš uvuk'o u rupu i nader'o klimu,zamračio cijeli stan pa i ne znam kako je vani
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
najgore mi, navecer odem spavat otvorim prozor sirom a ujutro me probudi SPAIRNA jer mi je prozor sobe taman okrenut na istok... ![]() ![]() ![]() i jos kupio koznu stolicu, a cijeli dan sam na forumu i sjedim u njoj pa se sav uljepim...grozno...onda stavljam neke rucnike pa se petljam... i tak ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ma i ja sam ti na zadnjem katu u zgradi i prvo što sam napravio kad sam dobio ključ u ruke je da sam postavio klimu i spustio strop(regips).He,he,vidim ja čemu to vodi
![]() ...Biće skoro propast sveta, nek propadne nije šteta...
|
||||
|
||||
![]()
sta je gore u zgradi: zamraciti sve i zatvoriti prozore pa ne imati zraka, a sparina ulazi kroz sve, pa i kroz zidove
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
eee upravo to.... bas se sad spremam pa idem, al me forum dozvao da jos malo prosvrljam po njemu
![]()
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
...nemerеš dihat! Vrućina je toliko, 'leb te 'ebo, da se, eno, i jekser istopio!!!
![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Čaja ili vruće supice, a zimi sladoleda!
![]() I tako onda - zimi 'ladno, a uleti ti vruće ![]()
Četir' konja debela u pesmu si uprezala ! Četir' strane sveta u pupak si nam uvezala ! Ej, Vojvodino od plača, od đubreta i od kolača, a vere četir', a peta ciganska, a šesta iz tambure riče ! ...galerija slika tambura...klik https://www.facebook.com/ZbirkaTambura |
|
||||
|
||||
![]()
kod nas vruce pakleno sad bio vani nemos biti nemos disat kako je vruce... dobro da u sobi imam onu prjenosnu klimu pa stavim na 21-23 zavisi i bude zima.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ja se hladim slavonskom rakijom i tamburaškom glazbom. HeHe...
Način Prikaza | |
|
|