|
||||
|
||||
nakon provedene noći sa jednom kraljicom noći u italiji mornar se sprema i odlazi i na odlasku kaže bambina dolari falsikate
a ona njemu mornare sifilis originale
|
||||
|
||||
Razlikovni riječnik
|
|
||||
|
||||
idu 2 babe, jedna corava
|
|
||||
|
||||
ponavljaš se
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Naime, riječ je o vicovima pa evo par glupih:
Koja je razlika između aviona i mosta???? ... . . . . .Avion leti po zraku , a most se može ofarbat u plavo, recimo... ili šareno-pirgasto.... |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Zašto dino rađa ako je goran karan...
|
|
|||
|
|||
Kad je počeo Brad Pit?
Kad je prestao Pit Sampras Prelaze 2 žabe ulicu, kaže jedna "pazi auto", a druga će "nije auto, to je beemwee"! |
|
||||
|
||||
Ubijali Mujo i Haso vola na stariii poznati način...Mujo drži, a Haso udara tupom stranom sjekire u čelenku...Dum...1. put, vol stoji ko ukopan...dum 2. put, vol ni makac, dum 3. put, vol k'o nov, kad Mujo popizdi i veli: Haso bolan ako me još jednom udariš pustit ću ti vola
|
|
||||
|
||||
novaljska kraljica
|
||||
|
||||
Hmm ima jedan sto sam cuo nekidan, od frenda jednog iz netamburaskih krugova, svaka slicnost sa stvarnim likovima je slucajna..
Neki tip zivio sam i stalno mu bilo dosadno, nije imao s kim pricat i odluci on jednog dana kupi papagaja.. I dodje on u papagaj-shop i gleda oko sebe malo, kad tamo jedan ogroman, mrcina prava, sareni se, prelijep, nemoze ga se nagledat.. I kaze on prodavacu: - Ja bi kupio ovog papagaja! Kaze prodavac nema frke, taj vam kosta 10 000€!! - 10 000€?? pa sta vrijedi na njemu toliko?? Prodavac: - Vidite gospodine, on vam zna sve zabavne pjesme napamet (zabavnake bi reko blaz ) Ha nista, puno mu je to, gleda covjek jos malo oko sebe, vidi jednog manji dosta, rijetko mu neko perje, nije bas neki, al ono, ok je.. - Ajde onda cu ovog koliko taj kosta? - Taj vam je 20 000 €!! - 20 000€?? Pa vi zbilja niste normalni, pa sta na njemu vrijedi tolike novce??? - Gospodine taj vam zna pjevat svu klasicnu glazbu Joj sta ce jadan sad, gleda on dalje, ponuda nikakva, sve skupo, kad tamo u cosku vidi jednog, malen, nikakav, sav neki zakrzljali, nema perja uopce.. gleda on gleda, sta ce sad nema mu druge.. - Ajd dajte mi onda ovog! - Taj vam gospodine kosta 40 000€!!! - 40 000€???? Pa vi ste ludi, pa pogledajte ga kakv je, pa sta taj zna kad vrijedi tolike novce???? - Pa gledajte, ne znamo ni mi tocno gospodine ali ga ova prva dvojica zovu maestro nhf
|
||||
|
||||
evo jednog što sam ga čuo od duke (sitni sati):
Sjede tako jedne noći kraj logorske vatre Winnetou, Zagor Te-Nej i Mujo. Šute oni tako kad iz grmlja nešto šušnu. Ustane Winnetou, ode u grmlje. Začuje se TUP! Vrati se on, sa šljivom na oku, sjedne i šuti. Opet zašuška iz grmlja... Ustane Zagor, ode u grmlje. Začuje se TUP! Vrati se on, sa šljivom na oku, sjedne i šuti. Nakon trećeg šušnja uđe Mujo u grmlje i začuje se TUP.......TUP Vrati se on, sa dvije šljive na dva oka, sjedne i šuti. Neugodnu šutnju prekine Winnetou: - Zašto je bijeli brat Mujo dva puta stao na grablje?
|
||||
|
||||
Quote:
|
|
||||
|
||||
heh, danas sam bas taj dobio na mail
|
||||
|
||||
malo bolesno
Mama mislim da je tata pokvaren!!!
Šuti i jedi!!!!!!! |
|
||||
|
||||
Sine ne ljujaj baku, nije se zato objesila
|
||||
|
||||
meni je najjače bilo kad je duka to pričao, a basista (marton) kaže:
- jebote i ja sam lani tako 2 puta stao na grablje. uletila neka svirka na brzinu, on je istrčao iz auta da pokupi bas iz kuće i stao na grablje u dvorištu. kad se vraćao s basom opet je stao na grablje. veli, bio je mrak pa nije vidio...
|
||||
|
||||
papagaj
Ha znam taj...Evo još jedan o papagaju:
Kupio Mujo papagaja i stavio ga na balkon...Nakon nekog vremena papagaj upoznao susjeda Hasu, i tako jedan dan prolazi Haso kraj Mujine kuće, a papagaj drekne: Hasooooo? Ovaj zajapuren; šta j' bolan? Mater ti tvoju, reče papagaj, ...Mrmljajući onako ljut i zbunjen kako ga je papagaj preveslao Haso se izgubi... Drugi dan opet Haso nailazi, a papagaj opet: Hasooooo? A ovaj opet; šta j' bolan? Mater ti tvoju, opet će ptičur'na...Sad Hasi već lagano prekipilo pa onako ljut veli: Slušaj pernata živino još mi jednom to reci i prizemljit ću te olovom... I tako treći dan nailazi Haso spreman, a papagaj opet drekne; Hasooooooo? A ovaj onako zapet k'o puška; šta jeee? A papagaj ponosno: Znaš ti šta jeeee.... |
|
||||
|
||||
u vezi muško ženskih rasprava na forumu...
krenuli crnogorac i crnogorka na bračno putovanje na lovćen.
prtljagu natovarili na magarca, ali malo dalje magarac zastane i neće dalje. crnogorac: magarčino, ovo ti je bilo prvi put! poslije nastave dalje, magarac na sredini puta opet stane crnogorac: magarčino, ovo ti je sada već drugi put! kad je životinja treći put zastala crnogorac reče: - magarče, ovo ti je bilo treći i posljednji put! izvadi kuburu i ubije magarca. crnogorka: a nu, šta uradi, nesrećo nijedna, ubi životinju crnogorac odgovori: ženo, ovo ti je bilo prvi put!
|
|