![]() |
|
|
||||
|
||||
|
Imam problem... ocu si kupit kofer za kontru,a nigdje nema...
Bio u music boxu, nema ni za gitaru.. U birotehni su bili nedavno ali izgleda da nema vise... Wilhelm ili kako se pise (Vili) 100% nema... Trebam pomoc, jel znate neku "trgovinu" gdje se prodaju koferi? |
|
|
||||
|
||||
|
Kordoš iz Orahovice pravi kofere za sve tambure (osim za bas)
ak hoces broj reci
|
|
|
||||
|
||||
|
Jer znaš koje su cijene?
|
||||
|
||||
|
600 kn za primove i basprimove, a za kontre ne znam jel su sta skuplji
|
|
|
||||
|
||||
|
ja sam uzeo futrolu za kontru od njega, prezadovoljan, vodonepropusna (kisa, snjeg)
300kn p.s. koji je oblik kofera,kao kontura tambure ili ....???
|
||||
|
||||
|
dupli za primove je četvrtast, ostali su onako zaobljeni
|
|
|
|||
|
|||
|
imaš i u požegi kod štefaneka............
javi se na krunopz...............on ti je član foruma....a njegov stari pravi.....nama u bendu je pravio i svi su zadovoljni.......cijena 600 kn za basprim.....700kn za kontru....... |
|
|
||||
|
||||
|
daj neku slikicu kofera za kontru ak moze, znam da je offffftopic al eto
|
|||
|
|||
|
|
|
|
||||
|
||||
|
Jaooj ima jedan frend takav kofer samo plav iznutra.... al zijeva mu (ako je isti takav)
Ma nema problema... Nabavit cu ja preko Bude... |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
Evo vidiš to me zanima! Da li je to stvarno tako il je to neki krš od stiropora? Želim da mognem sjest na kofer a to nije mal teret (šaize, nema ni jednog debelog smajlija ).
|
|
|
||||
|
||||
|
e ćosa, a jesi bio kod vilija ili ne,,,ja sam ti svoj kod njeg kupio, mislim da me izašo nekih 500-600 kuna, nesjećam se točno više. kupio sam ga prije nekih godinu, godinu i po.
ali ako kažeš da nema u music boxu, onda nema ni kod vilija, znam jer sam takav isti kao što sam kupio od vilija vidio kasnije u music boxu, on kupi od njih malo jeftinije i onda, kako da kažem... proda malo skuplje, a šta ćeš... ![]() ali nemogu reći da nisam zadovoljan,dok si ne kupim bolji, ovaj mi je zasad sasvim dovoljan.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() i mogu reći - dobra kupovina, vrlo čvrst kofer , a novci su tu negdje . Last edited by basdžija; 08-12-2008 at 19:10. |
|
|
||||
|
||||
|
hehe men to izgleda ko kutija za alat, treba to nosit, ali vjerujem da unutra stane i puno novaca ![]() http://www.washburn.com/accessories/cases.aspx
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
![]() moj je ovaj http://www.audiopro-croatia.com/mex/....php?art=4213# kofer je odličan, čvrst, kontra taman stane, "spužve" unutra su ogromne... mana je što ne stane u pola auta ali ako ništ drugo možeš odvalit zid s njim ili nekog dobro naudarat ... što je najgore, ja nisam taj naručio, već http://www.audiopro-croatia.com/mex/...l.php?art=4316... specijalci...al eto, ovaj sto sam dobio je još bolji... teži od ostalih kofera za kontru, al nije ni čudo... preporučujem (ako imaš malo veći gepek |
|
|
||||
|
||||
|
Quote:
kod mene u škodu octaviu može stat samo dijagonalno i nikako drugačije.
|
||||
|
||||
|
Quote:
|
![]() |
|
|