![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Jel mirjana primorac snimila svoj album ili samo sa Becarima?? Jel ona ima neke pjesme gdje pjeva glavni vokal??
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
..ima.Mislim da je pjevala na Pozegi 1993 godine.Ali nisam siguran da je ta godina....
|
|
|||
|
|||
![]()
ako ima netko jel mogu staviti na gmail hvala lijepa
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
hvala hrvoje111,
nas'o sam jednu pjesmu pozega 1993 "Razigrana Sokadija". Jel ima jos pjesme? |
|
|||
|
|||
![]()
ok htjeo sam znati zato sto imam video snimak stari gdje pjeva puno pjesme sa becarima. I samo sam htjeo znati dali je to snimila na CD.
|
|
||||
|
||||
![]()
snimala je sa tucinim bećarima albume tamo, 80-tih godina. tada su to jos bile gramofonske ploče, ne cd-i. kao sto tuna kaze, pocetkom rata se povukla sa scene.
|
|||
|
|||
![]()
sigurno bi tuca onda imo te snimke i ploce i mogo bi mi staviti na CD. hvala na pomoc
|
|
||||
|
||||
![]()
hehe... imam ja nesto tog materijala. to sto ja imam je surogat.
naime, 1986. godine sam pomagao andriji cabaju oko snimanja njegovog albuma. andrija je u zagrebu imao bend koji se zvao slavonci, imao je pjevacicu branku urukalovic i snimio je isti materijal kojeg je koju godinu prije tuca snimio s mirjanom primorac. vrlo cudan potez, ali tako je bilo. ![]() ![]() ustvari to je jedini remake albuma u tamburaskoj glazbi za kojeg znam. imam tu kazetu, znači ništa u digitalnom formatu, a kazetofona nemam.... osim onog u autu
U meni trepti panonska duša i volim svojih didova svit Last edited by _maestro_; 22-09-2007 at 12:48. Razlog: mala dopuna |
|
||||
|
||||
![]()
...mislim da ima....ali morao bih pogledati ....ali nisam siguran da cu stici ...
|
|
|||
|
|||
![]()
....imamo li još koga da zna nešto o gospođi Primorac?
|
|
|||
|
|||
![]()
....ah čuj, al ipak na mladima svije...ovaj tambura ostaje, naučit će!
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
moja karijera tek pocima!
|
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
gospodine stranac mislim da ste se ubacili u dijalog između gospodina tune i mene....hvala na razumjevanju!
|
|
||||
|
||||
![]() Quote:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
...ne znam, ma zbunio me, već sam mislio da tuna ima neki još nadimak kao tunjo, antun, tuca......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Quote: